តើជំនាញគីមីចំណីអាហារនៅសាកលវិទ្យាល័យអន្តរជាតិបង្កើតឡើងក្នុងគោលបំណងអ្វី?
[:en]
គោលបំណងនៃការបណ្តុះបណ្តាលបរិញ្ញាបត្រវិទ្យាសាស្ត្រផ្នែកគីមីចំណីអាហារនៅសាកលវិទ្យាល័យអន្តរជាតិ គឺដើម្បីទទួលបានអ្នកវិទ្យាសាស្ត្រផ្នែកអាហារដែលមានជំនាញ និងសមត្ថភាព វិភាគ ផលិត វេចខ្ចប់ បង្កើនអាយុ រក្សាទុក និងចែកចាយអាហារ និងភេសជ្ជៈដែលមានសុវត្ថិភាព និងសន្សំសំចៃសម្រាប់អ្នកប្រើប្រាស់។
#IU #InternationalUniversity #education #Cambodia #foodchemistry #foodsafety #microbiology #stemeducation #IUSTEM








[:]