សកម្មភាពនិស្សិតគីមីចំណីអាហារ កំពុងស្វែងយល់ និងអនុវត្តផ្ទាល់នូវវីធីសាស្ត្រកំណត់រកវត្តមានអង់ស៊ីមកាតាឡាសដែលផលិតដោយកោសិកាបាក់តេរី នៅក្នុងមុខវិជ្ជាពិសោធន៍មីក្រូជីវសាស្ត្រ (Microbiology Lab)
សកម្មភាពនិស្សិតគីមីចំណីអាហារ កំពុងស្វែងយល់ និងអនុវត្តផ្ទាល់នូវវីធីសាស្ត្រកំណត់រកវត្តមានអង់ស៊ីមកាតាឡាសដែលផលិតដោយកោសិកាបាក់តេរី នៅក្នុងមុខវិជ្ជាពិសោធន៍មីក្រូជីវសាស្ត្រ (Microbiology Lab) ។
ដើម្បីទទួលបានពត៌មានថ្មីៗ និងសកម្មភាពផ្សេងៗរបស់មហាវិទ្យាល័យសូមតាមដានពួកយើងតាមរយៈ
1/ Facebook Page: Faculty of Science Technology-STF, IU
https://www.facebook.com/Faculty-of-Science-Technology-STF-IU-278717432636216
2/ Website: https://stf.iu.edu.kh
3/ STEM-Faculty of Science and Technology
https://t.me/+nzRkXcB4gi42ZDdl
4/ សម្រាប់កម្មវិធីបណ្តុះបណ្តាលជំនាញគីមីចំណីអាហារ
https://t.me/foodchem2022
5/ សម្រាប់កម្មវិធីបណ្តុះបណ្តាលជំនាញមីក្រូជីវសាស្ត្រ
https://t.me/iu_microbiology
#foodchemistry#
#foodsafety#
#microbiology#
#stemeducation#
#IUSTEM#